Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS.

Specificaties Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 26,5 cm

Hoogte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Omschrijving van Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS

Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS foodprocessor wordt koken een fluitje van een cent. Deze veelzijdige keukenhulp maakt het snijden van aardappelen en groenten in blokjes een eitje dankzij het handige Express Dice opzetstuk. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het gesneden voedsel direct op een bord of in een pan geserveerd door middel van de handige serveerdeksel. Maar dat is nog niet alles! Deze fantastische foodprocessor wordt geleverd met niet alleen snij- en raspschijven, maar ook met een blender en citruspers opzetstuk. De blender is zelfs hittebestendig, waardoor je zonder zorgen warme ingrediënten kunt mixen. Daarnaast kun je met deze alleskunner ook nog eens kloppen en kneden. En het beste van alles? Deze foodprocessor heeft een ingebouwde weegschaal, zodat je direct ingrediënten kunt afwegen in de mengkom. Hierdoor wordt het bereiden van recepten nog makkelijker en nauwkeuriger. Om het helemaal af te maken, is de snelheid van de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS traploos instelbaar. Hierdoor kun je de snelheid precies aanpassen aan jouw behoeften. En voor de hardere ingrediënten is er zelfs een pulsestand, die kort extra vermogen levert. En na al dat koken en bakken is het schoonmaken een fluitje van een cent. Alle losse onderdelen kunnen namelijk eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. Met de Ken.

Pluspunten
  • Met behulp van de Express Dice opzetstuk kun je ook ingrediënten in blokjes snijden. Deze foodprocessor wordt geleverd met een blender, citruspers en klopgardes. Dankzij de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom wegen.

Minpunten
  • Er zijn geen recepten bijgevoegd om inspiratie op te doen voor het bereiden van gerechten met jouw keukenmachine.

Veelgestelde vragen over Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 40 cm
Breedte: 26,5 cm
Diepte: 20 cm
Inhoud: 3 l

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS is een Foodprocessor met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS:

Wij hebben onderzocht waar Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.