1. Kenwood
  2. Kenwood FDM316SS

Kenwood FDM316SS

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood FDM316SS verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood FDM316SS.

Specificaties Kenwood FDM316SS

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

800 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,1 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 20 cm

Hoogte: 36,5 cm

Diepte: 23 cm

Omschrijving van Kenwood FDM316SS

Met de Kenwood FDM316SS haal je een veelzijdige en compacte foodprocessor in huis die je helpt in de keuken. Deze machine is een ware alleskunner en kan mixen, kloppen, kneden, persen, raspen en snijden. Dankzij de meegeleverde 1,2 liter glazen blenderkan kun je gemakkelijk heerlijke smoothies, vers geperste sappen en smaakvolle soepen maken. Maar dat is nog niet alles! Deze Kenwood foodprocessor is ook uitgerust met een handige ingebouwde keukenweegschaal. Hiermee kun je de ingrediënten direct afwegen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt en geen tijd verspilt aan het apart wegen van ingrediënten. De compacte vormgeving van de Kenwood FDM316SS zorgt ervoor dat je na gebruik de machine eenvoudig kunt opbergen. Geen gedoe meer met grote keukenapparaten die veel ruimte in beslag nemen! Bovendien zijn de meegeleverde accessoires vaatwasmachinebestendig, waardoor je ze snel en gemakkelijk kunt schoonmaken. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je meer genieten van je culinaire creaties. Kortom, met de Kenwood FDM316SS haal je een compacte, veelzijdige en gebruiksvriendelijke foodprocessor in huis die je helpt bij al je keukenavonturen.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een blender, citruspers, drinkbeker en klopgardes. Met de geïntegreerde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom wegen. Het snoer van de foodprocessor kan eenvoudig worden opgeborgen in het opbergvak aan de achterkant.

Minpunten
  • Je stemt de snelheid niet zo precies af op de bereiding, omdat de foodprocessor slechts 2 standen heeft. Vanwege de kleine inhoud van 1,2 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over Kenwood FDM316SS

Kenwood FDM316SS kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36,5 cm
Breedte: 20 cm
Diepte: 23 cm
Inhoud: 2,1 l

Kenwood FDM316SS is een Foodprocessor met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood FDM316SS is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood FDM316SS:

Wij hebben onderzocht waar Kenwood FDM316SS voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.