1. Kenwood
  2. Kenwood kMix KMX750CR Crème

Kenwood kMix KMX750CR Crème

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood kMix KMX750CR Crème verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood kMix KMX750CR Crème.

Specificaties Kenwood kMix KMX750CR Crème

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Crème

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX750CR Crème

De Kenwood kMix KMX750CR Crème is de ultieme keukenmixer voor de gepassioneerde thuiskok. Met een vermogen van maar liefst 1000 watt is deze mixer in staat om zelfs de zwaarste mix- en kneedklussen aan te kunnen. Met de meegeleverde klopper, mixer en kneedhaak kun je moeiteloos beslag mengen, deeg kneden voor brood of pizza, en nog veel meer. Dankzij de ruime mengkom van 5 liter kun je tot wel 12 eiwitten tegelijkertijd stijf kloppen. En met de geleidelijk oplopende snelheid van de mixer, ben je verzekerd van een perfect gemengd beslag zonder dat het te snel wordt geklopt. Zo blijft je beslag heerlijk luchtig en perfect van textuur. Na het bakken is het schoonmaken van de Kenwood kMix KMX750CR Crème een fluitje van een cent. De mengkom is namelijk vaatwasmachinebestendig, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het handmatig schoonmaken. Bovendien voorkomt de antispatdeksel dat het beslag alle kanten opvliegt tijdens het mixen. Zo blijft je keuken schoon en netjes. Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige keukenmixer met een ruime mengkom van 5 liter, dan is de Kenwood kMix KMX750CR Crème de perfecte keuze voor jou. Laat je inspiratie de vrije loop en creëer de meest heerlijke bakcreaties met gemak en precisie.

Pluspunten
  • Dankzij de sterke motor kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Dankzij de softstart functie, waarmee de snelheid geleidelijk wordt opgebouwd, vliegen de ingrediënten niet door de lucht. Met de traploos instelbare snelheidsregeling kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op het bereidingsproces.

Minpunten
  • Bij deze set zit geen extra mengkom waarmee je eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX750CR Crème

Kenwood kMix KMX750CR Crème kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46 cm
Breedte: 29,5 cm
Diepte: 44,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX750CR Crème is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX750CR Crème is gemaakt van Metaal en is Crème van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX750CR Crème:

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX750CR Crème voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.