1. Kenwood
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 22,5 cm

Hoogte: 37 cm

Diepte: 40 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI wordt het afwegen van bloem, boter en andere ingrediënten een fluitje van een cent. Deze keukenmachine is namelijk uitgerust met een handige ingebouwde weegschaal, waardoor je geen aparte keukenweegschaal meer nodig hebt. Bovendien wordt er een blender opzetstuk meegeleverd, zodat je niet alleen heerlijke taarten en baksels kunt maken, maar ook kunt genieten van zelfgemaakte smoothies of soep. Met de extra mengkom kun je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. De snelheid van de mixer is eenvoudig en nauwkeurig aan te passen via de draaiknop, waardoor je volledige controle hebt over het bereidingsproces. Dankzij de antispatdeksel hoef je je geen zorgen te maken over vliegende ingrediënten tijdens het mixen. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt reinigen, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is. Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI wordt bakken en koken een plezierige en moeiteloze ervaring. Deze multifunctionele keukenmachine neemt het zware werk uit handen, terwijl jij je creativiteit de vrije loop kunt laten. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI bereik.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom wegen. Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden. Met de extra mengkom kun je achter elkaar meerdere bereidingen klaarmaken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen.

Minpunten
  • Er is geen opbergtas inbegrepen waarin je de accessoires kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37 cm
Breedte: 22,5 cm
Diepte: 40 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.