1. Kenwood
  2. Kenwood kMix KMX750BK Zwart

Kenwood kMix KMX750BK Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood kMix KMX750BK Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood kMix KMX750BK Zwart.

Specificaties Kenwood kMix KMX750BK Zwart

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX750BK Zwart

De Kenwood kMix KMX750BK Zwart is een fantastische keukenmixer voor de gepassioneerde hobbykok. Met een indrukwekkend vermogen van 1000 watt kun je met gemak al je mix- en kneedwerk aan. Deze veelzijdige keukenmixer wordt geleverd met een klopper, mixer en kneedhaak, waarmee je moeiteloos beslag kunt mixen, deeg kunt kneden voor heerlijk brood of pizza's. De ruime mengkom van 5 liter biedt plaats aan maar liefst 12 opgeklopte eiwitten tegelijkertijd. Dankzij de geleidelijk opvoerende snelheid van de mixer, weet je zeker dat al je ingrediënten gelijkmatig worden gemixt zonder dat ze te snel worden geklopt. Zo behoud je altijd die heerlijke luchtigheid in je beslag. En het beste van alles? Het schoonmaken van deze keukenmixer is een fluitje van een cent. De mengkom is geschikt voor de vaatwasser en de antispatdeksel voorkomt dat je keuken bedekt raakt met beslag. Ben je op zoek naar een krachtige keukenmixer met een royale mengkom van 5 liter? Dan is de Kenwood kMix KMX750BK Zwart echt iets voor jou. Met zijn handige accessoires en gebruiksvriendelijke ontwerp maakt hij jouw bakervaringen nog plezieriger en gemakkelijker.

Pluspunten
  • Dankzij de sterke kracht kun je moeilijk deeg, zoals brood- of pizzadeeg, kneden. Dankzij de softstart, die de snelheid geleidelijk opbouwt, vliegen de ingrediënten niet in de lucht. Je kunt de snelheid nauwkeurig afstemmen op de bereiding dankzij de traploos instelbare snelheid.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX750BK Zwart

Kenwood kMix KMX750BK Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46 cm
Breedte: 29,5 cm
Diepte: 44,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX750BK Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX750BK Zwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX750BK Zwart:

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX750BK Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.