1. Kenwood
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

7 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 28,4 cm

Hoogte: 37,6 cm

Diepte: 46,9 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK maak je moeiteloos grote hoeveelheden beslag voor heerlijke cakes. Dankzij de ruime mengkom van 7 liter kun je in één keer genoeg beslag maken voor maar liefst 2,5 cakes. En het beste van alles? Je hoeft geen aparte weegschaal te gebruiken, want deze keukenmachine is voorzien van een ingebouwde weegschaal. Hierdoor kun je je ingrediënten direct in de mengkom afwegen en meteen aan de slag gaan. Naast de grote mengkom van 7 liter, ontvang je ook nog een extra mengkom met een inhoud van 5 liter. Hiermee kun je moeiteloos twee verschillende bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je zonder onderbrekingen kunt blijven koken en bakken. Bovendien wordt de Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK geleverd met verschillende opzetstukken, zoals een k-klopper, flexi klopper, garde en een deeghaak. Hiermee kun je gemakkelijk zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Het krachtige vermogen van 1.200 watt zorgt ervoor dat deze keukenmachine moeiteloos alle ingrediënten mixt en kneedt. En wanneer je klaar bent met bakken, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de opzetstukken. Deze kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. Met de Kenwood Titanium.

Pluspunten
  • De mengkom heeft een capaciteit van 7 liter, waardoor je genoeg beslag maakt voor 2,5 cakes in één keer. Met de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct afwegen in de mengkom. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen.

Minpunten
  • Er is geen opbergtas bijgevoegd waarin je de accessoires kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK

Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,6 cm
Breedte: 28,4 cm
Diepte: 46,9 cm
Inhoud: 7 l

Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.004BK voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.