1. Kenwood
  2. Kenwood kMix KMX760GD

Kenwood kMix KMX760GD

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood kMix KMX760GD verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood kMix KMX760GD.

Specificaties Kenwood kMix KMX760GD

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Goud

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX760GD

Met de Kenwood kMix KMX760GD kun je niet alleen eenvoudig deeg kneden, maar ook zwaarder deeg zonder enige moeite. Vanaf nu kun je je eigen brood- of pizzadeeg maken zonder het gedoe van handmatig kneden. Deze keukenmixer is volledig gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook duurzaam. Je kunt de mengkom gemakkelijk verplaatsen dankzij het handige handvat. Geen zorgen meer dat de kom met het beslag uit je handen glijdt! De Kenwood kMix KMX760GD is uitgerust met een antispatdeksel met een handige vulopening. Hierdoor kun je ingrediënten toevoegen terwijl je aan het mixen bent, bijvoorbeeld bij het opkloppen van eiwitten waarbij je de suiker geleidelijk toevoegt. Met een inhoud van 5 liter kun je in deze mengkom beslag maken voor maar liefst 2 taarten tegelijkertijd. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine kunt reinigen. Zo bespaar je tijd en moeite, zodat je nog meer kunt genieten van het bakken.

Pluspunten
  • Met de krachtige vermogen van de mixer kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Je kunt de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de bereiding dankzij de traploos instelbare snelheid. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, waardoor je in één keer genoeg beslag kunt maken voor 2 cakes.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk opeenvolgende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX760GD

Kenwood kMix KMX760GD kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46 cm
Breedte: 29,5 cm
Diepte: 44,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX760GD is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX760GD is gemaakt van Metaal en is Goud van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX760GD:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX760GD voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.