1. Kenwood
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

7 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 22,5 cm

Hoogte: 37 cm

Diepte: 40 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH maak je moeiteloos genoeg beslag voor een springvorm van 2,5 liter, dankzij de ruime mengkom van 7 liter. Deze keukenmachine is uitgerust met een handige ingebouwde weegschaal, waardoor je ingrediënten direct in de mengkom kunt afwegen. Met een indrukwekkend vermogen van 1.200 watt kun je met deze krachtpatser meerdere zware bereidingen achter elkaar maken, zoals brood- of pizzadeeg. De meegeleverde deeghaak is perfect voor het maken van deeg en met de k-klopper en garde kun je beslag mengen en slagroom opkloppen. Tijdens het mixen hoef je je geen zorgen te maken over spetters, want de antispatdeksel zorgt ervoor dat alles netjes in de kom blijft. En het beste van alles? Zodra je klaar bent, kun je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser zetten om ze schoon te maken. Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH wordt bakken een eitje en kun je moeiteloos de heerlijkste creaties bereiden.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 7 liter maak je eenvoudig beslag voor 2 tot 3 cakes tegelijk in de mengkom. Je kunt ingrediënten direct afwegen in de mengkom dankzij de ingebouwde weegschaal. Met zijn indrukwekkende vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37 cm
Breedte: 22,5 cm
Diepte: 40 cm
Inhoud: 7 l

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH is gemaakt van Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.