1. Kenwood
  2. Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

7 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 22 cm

Hoogte: 37 cm

Diepte: 40 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI

Met de Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI bereid je moeiteloos grote hoeveelheden beslag voor 2,5 springvormen in één keer, dankzij de ruime mengkom van maar liefst 7 liter. Je hoeft je geen zorgen te maken over het afwegen van ingrediënten, want deze keukenmachine is voorzien van een handige ingebouwde weegschaal. Hierdoor heb je geen aparte keukenweegschaal meer nodig. Bovendien ontvang je bij deze machine een blender opzetstuk, waarmee je niet alleen heerlijke taarten en baksels maakt, maar ook verfrissende smoothies en smaakvolle soepen. Dankzij de extra mengkom kun je eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor de afwas hoeft te doen. De snelheid van de mixer is nauwkeurig aan te passen via de draaiknop, waardoor je volledige controle hebt over het bereidingsproces. Na gebruik zijn de losse onderdelen eenvoudig te reinigen in de vaatwasser, wat zorgt voor een moeiteloze schoonmaak. De Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI is een absolute must-have voor elke enthousiaste bakliefhebber die op zoek is naar gemak, precisie en veelzijdigheid in de keuken.

Pluspunten
  • Met de grote omvang kun je beslag maken voor 2,5 cakes tegelijk in de mengkom van 7 liter. Met de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom afwegen. Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen kneden met zwaar deeg.

Minpunten
  • Bij de set zit geen tas om de accessoires in op te bergen.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37 cm
Breedte: 22 cm
Diepte: 40 cm
Inhoud: 7 l

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.