Vermogen van Koen Verweij

€1.5 miljoen

Ben je geïnteresseerd in het vermogen van Koen Verweij? Op deze pagina zullen wij dit bedrag onthullen. Lees snel verder om te zien hoeveel Koen Verweij verdient.

  1. Vermogen van
  2. Koen Verweij
Inhoudsopgave

Beroep

Managing Partner Greenstar Capital

Geboortedatum

26-08-1990

Nationaliteit

Nederlander

Geboorteplaats

Alkmaar

Bekend van

Sportwereld / investeringen

Geschat vermogen

€1.5 miljoen

Wat is het vermogen van Koen Verweij?

Ben je nieuwsgierig naar het bedrag dat Koen Verweij per jaar verdient als Managing Partner Greenstar Capital? Koen Verweij, geboren in Alkmaar is bekend van Sportwereld / investeringen en verdient hier een goed salaris mee. Het geschatte vermogen van Koen Verweij is €1.5 miljoen. Dat is een lekker bedrag! 

Het vermogen is een geschat bedrag. We hebben de precieze bedragen niet inzichtelijk en Koen Verweij laat hier zelf ook niks over los. Maar op basis van onderzoek en informatie van verschillende bronnen, schatten we dat het vermogen rond dit bedrag ligt. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleden worden. 

Hoeveel verdient Koen Verweij jaarlijks?

Het is niet duidelijk hoeveel Koen Verweij per jaar precies verdient. Dit is als Managing Partner Greenstar Capital natuurlijk ook geen vast bedrag per maand of jaar. Dit is afhankelijk van diverse opdrachten die Koen Verweij doet. We kunnen alleen een schatting geven van het vermogen van Koen Verweij. Maar hoeveel dit ook per jaar of maand is, met een geschat vermogen van €1.5 miljoen is dat niet heel erg relevant.

Het vermogen van andere bekende sterren

Bekijk ook het vermogen van de andere sterren.

Veelgestelde vragen

Het is niet bekend hoeveel Koen Verweij precies verdient, we weten wel dat het vermogen wordt geschat op €1.5 miljoen.

Het vermogen van Koen Verweij wordt geschat op €1.5 miljoen.

Koen Verweij is Managing Partner Greenstar Capital van beroep en bekend van Sportwereld / investeringen.