1. Kenwood
  2. Kenwood Chef Elite KVC5401S

Kenwood Chef Elite KVC5401S

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Chef Elite KVC5401S verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Chef Elite KVC5401S.

Specificaties Kenwood Chef Elite KVC5401S

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,6 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 43 cm

Hoogte: 30 cm

Diepte: 30 cm

Omschrijving van Kenwood Chef Elite KVC5401S

Met de Kenwood Chef Elite KVC5401S haal je een ware keukenheld in huis. Deze krachtige keukenmixer is uitgerust met extra accessoires en heeft een indrukwekkend vermogen. Met de veelzijdige accessoires kun je niet alleen mixen, maar ook sapjes bereiden, ingrediënten raspen en snijden, en zelfs je eigen gehakt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat deze Kenwood Chef Elite echt speciaal maakt, is de extra mengkom. Hiermee kun je moeiteloos meerdere bereidingen tegelijk maken. Terwijl je in de ene kom het beslag voor een heerlijke taart mixt, kun je in de andere mengkom de perfecte botercrème bereiden. Dankzij het vermogen van 1200 watt kun je deze keukenmixer zonder zorgen langdurig gebruiken, zonder dat de motor oververhit raakt. Hij is zelfs krachtig genoeg om zwaar deeg te mixen en harde ingrediënten te snijden. Met de Kenwood Chef Elite KVC5401S haal je een professionele keukenmixer in huis die je helpt bij al je culinaire avonturen. Of je nu een ervaren chef-kok bent of net begint met koken, deze alleskunner maakt het bereiden van heerlijke gerechten een eitje. Voeg deze keukenheld toe aan je collectie en ontdek een wereld vol mogelijkheden!

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor is het mogelijk om zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, te kneden. Je kunt ook smoothies, sapjes en gehakt maken met behulp van de extra accessoires. Met de handgrepen is de mengkom eenvoudig vast te pakken.

Minpunten
  • Om vloeistoffen af te meten, heb je een extra maatbeker nodig omdat de mengkom geen maataanduiding heeft.

Veelgestelde vragen over Kenwood Chef Elite KVC5401S

Kenwood Chef Elite KVC5401S kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 30 cm
Breedte: 43 cm
Diepte: 30 cm
Inhoud: 4,6 l

Kenwood Chef Elite KVC5401S is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Chef Elite KVC5401S is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Chef Elite KVC5401S:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Vleesmolen opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Chef Elite KVC5401S voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.