1. Kenwood
  2. Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK

Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK.

Specificaties Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 22,2 cm

Hoogte: 42,9 cm

Diepte: 27,7 cm

Omschrijving van Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK

Met de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK foodprocessor wordt het bereiden van gerechten een stuk eenvoudiger. Deze veelzijdige keukenhulp beschikt over een ingebouwde weegschaal, zodat je ingrediënten direct in de mengkom kunt afwegen. Daarnaast wordt er ook een handig weegplateau meegeleverd, waarop je ingrediënten kunt wegen voordat je ze in de foodprocessor plaatst. De Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK is ideaal voor diverse bereidingen. Met deze foodprocessor kun je ingrediënten hakken, snijden, raspen en kneden. Bovendien worden er verschillende accessoires meegeleverd, waaronder een blender opzetstuk voor het maken van heerlijke smoothies, een citruspers voor het persen van verse sinaasappelsap en klopgardes waarmee je moeiteloos slagroom kunt opkloppen. De mengkom heeft een royale inhoud van 3 liter en is voorzien van een XL vultrechter. Hierdoor kun je gemakkelijk grote stukken groente en fruit verwerken, zonder dat je ze eerst hoeft te snijden. De snelheid van de foodprocessor is traploos instelbaar, zodat je de snelheid nauwkeurig kunt afstemmen op de bereiding die je maakt. Na gebruik kun je alle accessoires netjes opbergen in de bijgeleverde opbergtas. Met de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK wordt koken en bakken een waar feest!

Pluspunten
  • Je weegt de ingrediënten direct af in de mengkom, dankzij de ingebouwde weegschaal. Deze foodprocessor bevat ook een blender, citruspers en klopgardes. Met een vermogen van 1.000 watt kun je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten.

Minpunten
  • Er zijn geen recepten bijgevoegd om inspiratie op te doen voor het bereiden van gerechten met jouw foodprocessor.

Veelgestelde vragen over Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK

Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 42,9 cm
Breedte: 22,2 cm
Diepte: 27,7 cm
Inhoud: 3 l

Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK is een Foodprocessor met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK:

Wij hebben onderzocht waar Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.