1. Kenwood
  2. Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL.

Specificaties Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1400 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Warmhouden

Inhoud

 

7 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 20 cm

Hoogte: 38,5 cm

Diepte: 39,5 cm

Omschrijving van Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

Met de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL haal je een veelzijdige keukenmachine in huis die perfect is voor het maken van heerlijk brooddeeg en het smelten van chocolade. Met een krachtig vermogen van 1400 watt kan deze machine zelfs de zwaarste ingrediënten moeiteloos mengen. Maar dat is nog niet alles! De machine beschikt over maar liefst 13 snelheden, inclusief een pulse en fold functie, en 3 roersnelheden. Op het intuïtieve touchscreen vind je handige vooraf ingestelde functies, waardoor je het mengen en mixen altijd perfect onder controle hebt. De Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zeer efficiënt. De machine is namelijk uitgerust met een ingebouwde weegschaal, waardoor je tijd en afwas bespaart doordat je ingrediënten rechtstreeks in de mengkom kunt wegen. Daarnaast zorgt de verlichting in de kom ervoor dat je altijd goed zicht hebt tijdens het mengen. Deze verlichting is eenvoudig met één hand te bevestigen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de keukenmachine geleverd met maar liefst 2 mengkommen, zodat je nooit een tekort zult hebben. Met de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL wordt koken en bakken een waar feest!

Pluspunten
  • Je kunt deeg laten rijzen of chocolade laten smelten in de mengkom, dankzij de verwarmfunctie. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden.

Minpunten
  • Het toestel heeft een behoorlijk formaat, waardoor het minder goed in je keukenkastje past.

Veelgestelde vragen over Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 38,5 cm
Breedte: 20 cm
Diepte: 39,5 cm
Inhoud: 7 l

Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL is een Keukenmixer met een vermogen van 1400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Warmhouden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Wij hebben onderzocht waar Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.