1. Kenwood
  2. Kenwood kMix KMX750RD Rood

Kenwood kMix KMX750RD Rood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood kMix KMX750RD Rood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood kMix KMX750RD Rood.

Specificaties Kenwood kMix KMX750RD Rood

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Rood, Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX750RD Rood

De Kenwood kMix KMX750RD is de ideale keukenmixer voor de gepassioneerde thuisbakker. Met een indrukwekkend vermogen van 1000 watt is deze keukenmixer in staat om al jouw bakavonturen aan te kunnen. Of je nu beslag wilt mixen, kloppen of deeg wilt kneden voor brood of pizza, met de bijgeleverde klopper, mixer en kneedhaak kan je alle kanten op. Wat deze keukenmixer extra bijzonder maakt, is de ruime mengkom van 5 liter. Hierin kan je tot wel 12 eiwitten tegelijkertijd stijf kloppen. Dankzij het geleidelijk toenemende snelheidsniveau kan je er zeker van zijn dat je ingrediënten niet te snel worden gemengd en dat je beslag heerlijk luchtig blijft. En het beste van alles is dat het schoonmaken van deze keukenmixer net zo eenvoudig is als het gebruik ervan. De mengkom kan namelijk gewoon in de vaatwasser en de antispatdeksel voorkomt dat je keuken een slagveld wordt tijdens het mixen. Ben je op zoek naar een krachtige keukenmixer met een ruime mengkom van 5 liter? Dan is de Kenwood kMix KMX750RD echt iets voor jou.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. De ingrediënten zullen niet alle kanten opvliegen dankzij de softstart functie, die de snelheid geleidelijk laat toenemen. Met de traploos instelbare snelheid kun je de snelheid precies afstemmen op het type bereiding.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom meegeleverd waarmee je eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX750RD Rood

Kenwood kMix KMX750RD Rood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46 cm
Breedte: 29,5 cm
Diepte: 44,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX750RD Rood is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX750RD Rood is gemaakt van Metaal en is Rood, Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX750RD Rood:

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX750RD Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.