1. Kenwood
  2. Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood KHC29. W0SI Prospero+.

Specificaties Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

4 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Hakmolen opzetstuk, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom, Rasp opzetstuk, Sapcentrifuge opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

 

5

Afmetingen

Breedte: 25 cm

Hoogte: 28 cm

Diepte: 24 cm

Omschrijving van Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

Met de Kenwood KHC29.W0SI Prospero+ haal je een complete keukenhulp in huis, inclusief extra accessoires. Deze keukenmixer is perfect voor iedereen die graag experimenteert in de keuken. Met de meegeleverde sapcentrifuge maak je eenvoudig heldere sappen van je favoriete groenten en fruit. Zo geniet je elke dag van een gezonde boost. Daarnaast is de vleesmolen ideaal om zelf vers gehakt te draaien van stukken vlees. Op deze manier heb je volledige controle over de kwaliteit en smaak van je gerechten. De Kenwood KHC29.W0SI Prospero+ beschikt ook over een handige hakmolen, waarmee je ingrediënten als ui en chocolade moeiteloos fijnhakt. Met het gemiddelde vermogen van deze keukenmixer kneed je zonder problemen zwaar deeg, perfect voor het maken van je eigen pizza's. En om je pizza helemaal af te maken, snijd je de groenten eenvoudig fijn met behulp van de foodprocessor. Deze handige accessoire is ook ideaal voor het raspen van kaas. Na een uitgebreide kooksessie hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de losse onderdelen van de Kenwood KHC29.W0SI Prospero+ zijn eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. Met deze keukenhulp wordt koken een waar feestje!

Pluspunten
  • Met de sterke vermogens kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de aanvullende accessoires kun je ook smoothies, sappen, gehakt maken en ingrediënten fijnhakken, snijden of raspen. Dankzij de meetindicaties kun je vloeistoffen direct in de mengkom afmeten.

Minpunten
  • Doordat de mixer maar 5 standen heeft, stel je de snelheid niet nauwkeurig af op de bereiding.

Veelgestelde vragen over Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 28 cm
Breedte: 25 cm
Diepte: 24 cm
Inhoud: 4 l

Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 5 standen.

Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood KHC29. W0SI Prospero+:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Hakmolen opzetstuk, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom, Rasp opzetstuk, Sapcentrifuge opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.