1. Kenwood
  2. Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL.

Specificaties Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1500 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Braden, Hakken, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Snijden, Stomen, Warmhouden

Inhoud

 

6,7 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Foodprocessor opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 20 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 38,8 cm

Omschrijving van Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

De veelzijdige Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is niet zomaar een bakmachine, maar biedt je de mogelijkheid om heerlijke gerechten te bereiden dankzij de geavanceerde inductietechnologie. Met deze machine kun je bijvoorbeeld een smaakvol roerbakgerecht maken in de verwarmde kom, die een temperatuur van maar liefst 180 graden kan bereiken. Met de handige Kenwood World App kun je eenvoudig zoete en hartige recepten ontdekken en deze direct naar de keukenmachine sturen. Het bedienen van de machine is een fluitje van een cent dankzij het gebruiksvriendelijke full colour touchscreen. Naast het bereiden van gerechten, is de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL ook uitgerust met handige weegschalen in de mengkom. Hierdoor bespaar je tijd en moeite, want je kunt de ingrediënten direct afwegen tijdens het mengen. Bovendien werken de Easy-Weigh-weegschalen ook op de meegeleverde accessoires, waardoor je nog meer gemak ervaart tijdens het koken en bakken. Naast de 5 mengkom hulpstukken worden er ook nog 3 extra accessoires meegeleverd bij deze machine. Hiermee kun je jouw bak- en kookplezier nog verder uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan de ThermoResist blender, het foodprocessor accessoire en de handige stoommand. Met de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL heb je alles in huis om de meest uiteenlopende gerechten te maken en je creativiteit in de keuken de vrije loop te laten.

Pluspunten
  • Met de toevoeging van extra accessoires, zoals een blender, foodprocessor en stoommand, kun je uitgebreid aan de slag. Dankzij de inductieplaat kun je gerechten in de machine bereiden, zoals een roerbakgerecht. Dankzij de hoge kracht kan je dagelijks meerdere bereidingen van zwaar deeg kneden.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,8 cm
Breedte: 20 cm
Diepte: 38,8 cm
Inhoud: 6,7 l

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is een Keukenmixer met een vermogen van 1500 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Braden, Hakken, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Snijden, Stomen, Warmhouden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Foodprocessor opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.