500 Euro Lenen, Zijn Er Veel Mogelijkheden En Waar Kun Je Terecht Voor Dit Bedrag?

mrt 5, 2020 | 0 Reacties

500 euro lenen, waarom heb je dat nodig? Het is natuurlijk iedereen wel eens overkomen, je wil een bedrag opnemen bij de pinautomaat, je kiest het bedrag dat je wil opnemen en je krijgt de melding onvoldoende saldo terug. Update Augustus 2020: rente verlaging 14% naar 10%!

Het onderbuikgevoel kan iedereen zich levendig voorstellen. Wat een gedoe en pech, het einde van de maand komt dichterbij, maar je moet nog steeds aankopen doen. Tegenwoordig zijn er gelukkig genoeg oplossingen om dit probleem op te lossen.

Kun je makkelijk en snel 500 euro lenen?

500 euro lenen is namelijk helemaal niet moeilijk meer, met een lening zonder BKR van Ferratum of Saldodipje kun je dit probleem direct aanpakken. Snel 500 euro lenen kan van pas komen als voorschot op je salaris, of als oplossing bij een onverwachte uitgave. Je hoeft alleen maar een leenbedrag te kiezen en de bijbehorende betalingstermijn te selecteren en je weet direct waar je aan toe bent.

  • 500 euro lenen met spoed is daarbij ook geschikt voor het snel ontvangen van het krediet. Bij een akkoord staat het geld namelijk binnen 24 uur op de betaalrekening. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om 500 euro lenen spoed een makkie te maken? Bekijk dan direct deze pagina, dan kun je direct aan de gang.

Update: Augustus 2020 | Maximale rente voor 500 euro lenen omlaag!

Het COVID-19 virus heeft natuurlijk een enorme weerslag gehad op onze economie. De kans dat veel huishoudens daardoor flink in hun portomonnee worden geraakt is vrij groot. De overheid heeft daarom ingegrepen, omdat veel huishoudens waarschijnlijk meer krediet gaan afsluiten zijn er maatregelen getroffen. Meer lezen? Bekijk dan alle mogelijkheden voor 500 euro lenen met lagere rente!

Rente 500 euro lening omlaag

De overheid wil dat er in deze crisis goed gekeken wordt naar verantwoorde kredietverlening. Om die reden is er gekozen voor een verlaging van de maximale kredietvergoeding  per jaar (oftewel de rente per jaar).

Minister Hoekstra van Financiën heeft per Augustus een regeling ingesteld die de maximale rente op krediet van 14 naar 10 procent laat dalen. Op dit moment gaat het voorlopig om een tijdelijke verlaging.

  1. De nieuwe maximale rente van 10% per jaar geldt voor nieuwe kredieten afgesloten na 10 augustus 2020 tot en met 28 februari 2021.
  2. Heeft u momenteel een doorlopend krediet met een rente hoger dan 10% per jaar? Dan profiteert u ook van de verlaging bij alle nieuwe opnames uit uw krediet tussen 10 augustus 2020 tot en met 28 februari 2021.

 

 

Door een nieuwe wet in Nederland mag de maximale rente voor 500 euro leningen niet meer dan 10% zijn.

Om deze reden veranderen Ferratum en Saldodipje de rente om hier aan te voldoen. De rente op leningen veranderd naar minimaal 8,86% en maximaal 9,86%.

Meer weten? Bekijk dan direct alle opties om 500 euro lenen met lagere rente snel te regelen.

Wanneer kun je 500 euro lenen?

Het kan soms zwaar zijn om alle rekeningen of onverwachte uitgaven te betalen van je vaste salaris en dat kan goed frustrerend zijn.

Het is belangrijk om zo weinig mogelijk zorgen te hebben over financiën, soms kom je gewoon net een klein beetje tekort om rond te komen.

Misschien wil je er wel even tussenuit, maar moet je nog 5 dagen op je salaris wachten. Op zo’n moment is het natuurlijk prettig als je op een makkelijke manier 500 euro lenen binnen 10 min kunt regelen.

  • Ook kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld een nieuwe televisie opeens in de aanbieding ziet, je moet nog even wachten op je salaris en kunt de TV eigenlijk net niet kopen. Dan is het wel handig als je 500 euro lenen makkelijk kunt regelen.
  • Uiteraard zijn er nog meer scenario’s te bedenken, zoals een cadeau kopen voor een dierbare die jarig is. Het kan dan handig zijn om wat extra’s achter de hand te houden. Het is zelfs mogelijk om te beginnen met 500 euro lenen zonder bkr toetsing, bij dit soort leningen wordt er namelijk niet getoetst bij het BKR.

Hoe lang kan ik doen over terugbetalen met snel 500 euro lenen zonder papierwerk

Dit soort leningen hebben doorgaans een behoorlijk korte looptijd, de insteek van 500 euro lenen is om deze in een snelle periode terug te betalen.

Ook kan de periode waarin je een krediet kunt terugbetalen kan een verschil zitten, ben je een bestaande of nieuwe klant? Om je inzicht te geven in de mogelijkheden hebben we opgesomd hoe het werkt, en wat het kost.

  • De minimumperiode van 500 euro lenen met spoed is doorgaans 30 dagen, in maximale gevallen spreken we over 62 dagen. Je moet er wel rekening mee houden dat je in deze periode de lening kunt aflossen. Je moet dan ook rekening houden met de bijkomende kosten en de eventueel verschuldigde rente.

 

Kosten van 500 euro lenen met spoed

Je wil natuurlijk wel weten hoe veel 500 euro lenen kost. Doorgaans heb je bij direct 500 euro lenen te maken met een looptijd van 30 dagen.

Nadat de termijn verlopen is ontvang je een factuur waarop de rente van 13,99% vermeld staat. Het totale bedrag komt dan uit op €101.08, het rente bedrag voor 500 euro lenen is dus €1.08 over 30 dagen.

  • Het is wel belangrijk om de persoonlijke garantstellingsdocumenten binnen 14 dagen na uitbetaling aan te leveren aan de partij waar je bent begonnen met 500 euro lenen. Is dit niet het geval? Dan kan het zijn dat er een boete in rekening wordt gebracht.

Is het mogelijk om meer te lenen dan 500 euro?

Ja, er zijn talloze mogelijkheden om een hoger bedrag te lenen, wil je daar meer informatie over lezen? Dan kun je bij ons kijken op de pagina’s 100 euro lenen, 200 euro lenen, 300 euro lenen, 400 euro lenen, 600 euro lenen, 700 euro lenen, 800 euro lenen, 900 euro lenen, 1000 euro lenen of 1500 euro lenen.

Bij de eerste aanvraag een maximum

Er is wel nog iets waar je rekening mee moet houden, als je voor de eerste keer een krediet afsluit worden er soms wel maxima gesteld.

Deze kunnen variëren per aanbieder en doorgaans kun je tussen de 600 en 800 euro ontvangen bij een eerste aanvraag. Indien je de eerste lening netjes hebt terugbetaald kun je daarna gewoon het maximale bedrag ontvangen.

De aanbieders doen dit om de veiligheid van klant, en van de eigen diensten te waarborgen. Indien je aan de voorwaarden hebt voldaan en bewezen hebt netjes terug te betalen is er een stuk meer mogelijk.

Minilening 500 euro aanvragen

Ben je er uit en wil je 500 euro lenen, dan is het belangrijk dat je weet hoe alles werkt. Gelukkig is het simpel, een minilening 500 euro is makkelijk te voltooien. Je geeft aan dat je 500 euro wil lenen, vult gegevens in, en levert de documenten aan.

  • Die documenten gebruik je om aan te tonen dat je voldoende verdient en dat de geleende 500 euro betaald kunnen worden. Vervolgens heb je binnen 1 werkdag het geld al op je rekening staan, snel 500 euro lenen is dus een makkie geworden met zo’n 500 euro minilening

 

Handige & leuke video’s

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Maximale lening

€ 1.500,-

Binnen 24 uur?

Ja

BKR Check

Nee

✓ €100 tot €1.500 euro krediet

In 2 minuten aangevraagd

✓ Ook geschikt met BKR notering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Maximale lening

1.500,-

Binnen 24 uur?

Ja

BKR Check

Nee

✓ €100 tot €1.500 euro krediet

In 2 minuten aangevraagd

✓ Ook geschikt met BKR notering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Maximale lening

€ 50.000,-

Binnen 24 uur?

Ja

BKR Check

Ja

✓ €1000 tot €50.000 euro krediet

In 2 minuten aangevraagd

BKR lenen kan soms mogelijk zijn

500 euro lenen zonder gedoe? Vergelijk alle aanbieders!