1. Kenwood
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH

Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 22,5 cm

Hoogte: 31,5 cm

Diepte: 39,5 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH is een innovatieve keukenmachine met een ingebouwde weegschaal, waardoor je tijd bespaart bij het afwegen van ingrediënten. Met een indrukwekkend vermogen van 1.200 watt kan deze keukenmachine moeiteloos meerdere zware bereidingen achter elkaar aan, zoals het kneden van brood- of pizzadeeg. De bijgeleverde deeghaak zorgt ervoor dat je moeiteloos perfect deeg kunt maken. Naast de deeghaak bevat deze machine ook een k-klopper en garde, waarmee je gemakkelijk beslag kunt mengen en slagroom kunt kloppen. De grote mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, waardoor je genoeg beslag kunt maken voor een 1,5 springvorm. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over spetters tijdens het mixen, dankzij de handige antispatdeksel. Wat deze keukenmachine nog handiger maakt, is dat alle losse onderdelen vaatwasserbestendig zijn. Na een intensieve bakdag hoef je dus niet lang te schrobben, maar kun je eenvoudig alles in de vaatwasser plaatsen. De Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH is de ultieme keuze voor bakliefhebbers die op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige keukenmachine die het bakken tot een plezierige ervaring maakt.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom wegen. Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden. Je kunt de snelheid precies afstemmen op de bereiding dankzij de traploos instelbare snelheid.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH

Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 31,5 cm
Breedte: 22,5 cm
Diepte: 39,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker KVC65.001WH voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.