1. Kenwood
  2. Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY

Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY.

Specificaties Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

650 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

1,3 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Blauw

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 15,8 cm

Hoogte: 29,7 cm

Diepte: 23,9 cm

Omschrijving van Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY

De Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY foodprocessor is de perfecte keukenhulp voor het snijden en raspen van ingrediënten direct in een pan of op een bord. Dankzij de handige Express Serve kom hoef je geen extra borden of schalen meer te gebruiken. Deze compacte foodprocessor neemt weinig ruimte in beslag in je keuken en is gemakkelijk op te bergen. Met de bijgeleverde hakmes en snijschijf kun je eenvoudig uien fijnhakken of wortels raspen. De foodprocessor is zeer gebruiksvriendelijk en kan worden bediend met de knop op het handvat. Voor het verwerken van hardere ingrediënten is er een pulsestand beschikbaar. Hiermee kun je kort mixen op een hogere snelheid. Na gebruik kunnen de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden, wat zorgt voor extra gemak en tijdsbesparing. Met de Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY foodprocessor wordt koken een eitje. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die deze handige keukenhulp biedt en geniet van het gemak en de efficiëntie die het toevoegt aan je culinaire avonturen.

Pluspunten
  • Met de Express Serve snijd en rasp je ingrediënten direct in een pan of op een bord. Dankzij het compacte formaat neemt de foodprocessor weinig ruimte in beslag en kun je hem gemakkelijk opbergen. Na gebruik kunnen de losse onderdelen in de vaatwasser gereinigd worden.

Minpunten
  • Vanwege de kleine capaciteit van 1,3 liter is deze foodprocessor geschikt voor slechts 1 tot 2 personen.

Veelgestelde vragen over Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY

Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 29,7 cm
Breedte: 15,8 cm
Diepte: 23,9 cm
Inhoud: 1,3 l

Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY is gemaakt van Kunststof en is Blauw van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY:

Wij hebben onderzocht waar Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.