1. Kenwood
  2. Kenwood Chef KVC3170S

Kenwood Chef KVC3170S

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Chef KVC3170S verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Chef KVC3170S.

Specificaties Kenwood Chef KVC3170S

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,6 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 30 cm

Diepte: 38 cm

Omschrijving van Kenwood Chef KVC3170S

De Kenwood Chef KVC3170S is een krachtige keukenmixer met een vermogen van 1000 watt. Met deze mixer kun je eenvoudig de perfecte snelheid instellen voor al je bereidingen. De mengkom van roestvrij staal heeft een ruime capaciteit van 4,6 liter, waardoor je zonder knoeien deeg, cake, eiwitten en bloem voor gebak kunt maken. Deze veelzijdige keukenmachine wordt geleverd met verschillende mixopzetstukken, waaronder een K-klopper, garde en deeghaak voor het bakken. Daarnaast zit er ook een handige vleesmolen bij, waarmee je je eigen gehakt kunt draaien. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook een thermoresist glazen blenderkan van 1,5 liter meegeleverd. Hiermee kun je niet alleen smoothies maken, maar ook andere heerlijke drankjes en sauzen. Met de Kenwood Chef KVC3170S haal je dus niet alleen een traploos instelbare mixer in huis, maar ook een praktische vleesmolen en een handige blender. Of je nu een professionele kok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, deze keukenmachine is de perfecte keuze voor jou. Met zijn krachtige motor en veelzijdige functies helpt de Kenwood Chef KVC3170S je bij het bereiden van de meest heerlijke gerechten en drankjes.

Pluspunten
  • Je past de snelheid nauwkeurig aan op het koken met de traploos instelbare snelheid. Dankzij het sterke vermogen kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de bijgeleverde blender kun je ook smoothies mixen en met de vleesmolen kun je zelf gehakt maken.

Minpunten
  • Met de extra mengkom kun je achter elkaar meerdere bereidingen maken, zonder tussendoor af te wassen.

Veelgestelde vragen over Kenwood Chef KVC3170S

Kenwood Chef KVC3170S kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 30 cm
Breedte: 28 cm
Diepte: 38 cm
Inhoud: 4,6 l

Kenwood Chef KVC3170S is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Chef KVC3170S is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Chef KVC3170S:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Vleesmolen opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Chef KVC3170S voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.