1. Kenwood
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 22,5 cm

Hoogte: 31,5 cm

Diepte: 39,5 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK wordt het afwegen van ingrediënten een fluitje van een cent, dankzij de handige ingebouwde weegschaal. Je kunt nu direct in de mengkom wegen, wat betekent dat je geen aparte weegschaal meer nodig hebt. Het bespaart je niet alleen tijd, maar ook het gedoe van het heen en weer lopen tussen de weegschaal en de mengkom. Met deze keukenmachine ontvang je niet één, maar twee mengkommen met een inhoud van 3,5 en 5 liter. Hierdoor kun je moeiteloos twee verschillende bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. Naast de handige weegschaal en de dubbele mengkommen, worden er ook diverse opzetstukken meegeleverd. Deze omvatten een k-klopper, flexiklopper, ballongarde en een deeghaak. Hiermee kun je allerlei soorten deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg, dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt. En het beste van alles is dat de opzetstukken eenvoudig in de vaatwasser kunnen worden gereinigd, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het handmatig schoonmaken ervan. De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK is de perfecte keukenhulp voor iedereen die van bakken en koken houdt en graag efficiënt te werk gaat.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom wegen. Dankzij de krachtige motor kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen.

Minpunten
  • Bij de set zit geen opbergtas waarin je de accessoires kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 31,5 cm
Breedte: 22,5 cm
Diepte: 39,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.