Kringloop Afrika

Kringloop Afrika is een Kringloopwinkel gelegen aan De Lauwers, Lauwersweg 4 in Surhuisterveen.

Meer informatie over Kringloop Afrika in Surhuisterveen

Kringloop Afrika is een Kringloopwinkel gelegen in Surhuisterveen op De Lauwers, Lauwersweg 4.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Kringloop Afrika is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Kringloop Afrika neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Surhuisterveen? Dan ben je bij Kringloop Afrika op de juiste plek. Bij Kringloop Afrika kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan De Lauwers, Lauwersweg 4 in Surhuisterveen. Je kan Kringloop Afrika telefonisch bereiken op: 31 512 360 891 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kringloopafrika.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Kringloop Afrika hebben ze alles.

Wil je weten wat Kringloop Afrika verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Afrika of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Afrika? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Afrika het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Kringloop Afrika

Bezoekers bekeken ook