1. Kenwood
  2. Kenwood kMix KMX760GR Groen

Kenwood kMix KMX760GR Groen

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood kMix KMX760GR Groen verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood kMix KMX760GR Groen.

Specificaties Kenwood kMix KMX760GR Groen

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Groen

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 35,5 cm

Diepte: 38,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX760GR Groen

Met de Kenwood kMix KMX760GR Groen heb je de kracht in handen om zelfs het zwaarste deeg te kneden. Of je nu je eigen brood- of pizzadeeg wilt maken, deze keukenmixer kan het aan. De volledig roestvrijstalen constructie maakt hem niet alleen stevig, maar ook duurzaam. Het handvat aan de mengkom zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen zonder dat de kom met het beslag uit je handen glijdt. De Kenwood kMix KMX760GR Groen is uitgerust met een antispatdeksel met een handige vulopening. Hierdoor kun je tijdens het mixen eenvoudig ingrediënten toevoegen, bijvoorbeeld wanneer je eiwitten opklopt en geleidelijk suiker wilt toevoegen. Met een inhoud van 5 liter kun je in één keer beslag maken voor wel 2 taarten. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine kunt reinigen. Zo bespaar je tijd en moeite. Met de Kenwood kMix KMX760GR Groen haal je niet alleen een krachtige keukenmixer in huis, maar ook een duurzaam en gebruiksvriendelijk apparaat. Maak indruk op je vrienden en familie met zelfgemaakte lekkernijen, terwijl je geniet van het gemak van een eenvoudige reiniging.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige prestaties kan je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, kneden. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, waardoor je in één keer beslag kan maken voor 2 cakes. Dankzij het softstart-systeem, dat de snelheid geleidelijk opbouwt, zullen ingrediënten niet door de lucht vliegen.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom aanwezig waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX760GR Groen

Kenwood kMix KMX760GR Groen kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 35,5 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 38,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX760GR Groen is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood kMix KMX760GR Groen is gemaakt van Metaal en is Groen van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX760GR Groen:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX760GR Groen voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.