Kenwood kMix KMX760BC

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood kMix KMX760BC verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood kMix KMX760BC.

Specificaties Kenwood kMix KMX760BC

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver, Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX760BC

Met de Kenwood kMix KMX760BC heb je de mogelijkheid om zelfs zwaar deeg te kneden, dankzij zijn krachtige vermogen. Dit maakt het de perfecte keukenmixer voor het maken van je eigen brood- of pizzadeeg. De volledig roestvrijstalen constructie zorgt ervoor dat de mixer stevig en duurzaam is. Het handvat aan de mengkom maakt het gemakkelijk om de kom te verplaatsen, zodat je niet per ongeluk je beslag laat vallen. Dankzij de vulopening in de antispatdeksel kun je tijdens het mixen ingrediënten toevoegen. Dit is vooral handig bij het opkloppen van eiwitten, waarbij je geleidelijk suiker wilt toevoegen. Met een inhoud van 5 liter kun je in deze mengkom beslag maken voor maar liefst 2 taarten tegelijk. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine kunt reinigen, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is. Met de Kenwood kMix KMX760BC heb je niet alleen een krachtige en duurzame keukenmixer, maar ook een handige partner in de keuken die je helpt bij al je bakavonturen.

Pluspunten
  • Dankzij het sterke vermogen kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de traploos instelbare snelheid kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op de bereiding. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, zodat je in één keer beslag kunt maken voor 2 cakes.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom meegeleverd waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX760BC

Kenwood kMix KMX760BC kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46 cm
Breedte: 29,5 cm
Diepte: 44,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX760BC is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX760BC is gemaakt van Metaal en is Zilver, Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX760BC:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX760BC voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.