1. Kenwood
  2. Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS.

Specificaties Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 26,5 cm

Hoogte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Omschrijving van Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS haal je een multifunctionele foodprocessor in huis die wordt geleverd met een uitgebreide set accessoires. Naast de gebruikelijke snij- en raspschijven, krijg je ook een handige blender en citruspers opzetstuk. De blender is zelfs hittebestendig, waardoor je zonder problemen warme ingrediënten kunt mixen. Bovendien kun je met deze foodprocessor ook kloppen en kneden. Wat deze foodprocessor echt uniek maakt, is de ingebouwde weegschaal. Hiermee kun je de ingrediënten direct in de mengkom afwegen, wat tijd en moeite bespaart. Een ander handig kenmerk van de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is de traploos instelbare snelheid. Door simpelweg de draaiknop te verstellen, kun je de messen harder of zachter laten draaien, afhankelijk van wat je nodig hebt. Dit zorgt voor een nauwkeurige controle over de snelheid en maakt het mogelijk om de perfecte consistentie te bereiken. Bovendien is er een pulsestand beschikbaar voor het verwerken van harde ingrediënten, waarbij extra vermogen wordt geleverd voor korte periodes. Naast al deze geweldige functies is de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. Alle losse onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd, waardoor je kostbare tijd en energie bespaart. Met deze foodprocessor heb je alles.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een blender, citruspers en klopgardes. Je kunt ingrediënten direct in de mengkom wegen dankzij de ingebouwde weegschaal. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat hij langer mee.

Minpunten
  • Dit model heeft geen Express Dice accessoire, dus je kunt geen blokjes snijden. Er zijn geen recepten inbegrepen om inspiratie op te doen voor het bereiden van gerechten met jouw foodprocessor.

Veelgestelde vragen over Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 40 cm
Breedte: 26,5 cm
Diepte: 20 cm
Inhoud: 3 l

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is een Foodprocessor met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS:

Wij hebben onderzocht waar Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.