1. Kenwood
  2. Kenwood Chef KVC3110S

Kenwood Chef KVC3110S

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Chef KVC3110S verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Chef KVC3110S.

Specificaties Kenwood Chef KVC3110S

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,6 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 38 cm

Hoogte: 30 cm

Diepte: 28 cm

Omschrijving van Kenwood Chef KVC3110S

Met de Kenwood Chef KVC3110S wordt het mixen van groenten en fruit tot een smoothie een fluitje van een cent, dankzij de handige blender die bij de keukenmixer wordt geleverd. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van maar liefst 1.000 watt, waardoor je moeiteloos zwaar deeg kunt kneden, zoals brood- en pizzadeeg. In de roestvrijstalen mengkom van 4,6 liter kun je bijvoorbeeld perfect slagroom opkloppen met de garde of taartbeslag mixen met de k-klopper. Met de handige draaiknop kun je de snelheid van de keukenmixer traploos instellen, zodat je deze heel nauwkeurig kunt afstemmen op de bereiding die je maakt. Bovendien beschikt de Kenwood Chef KVC3110S over een softstart-functie, waardoor je de snelheid langzaam kunt opbouwen en voorkomt dat er spetters rondvliegen. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want je kunt de mengkom gewoon in de vaatwasser plaatsen. Met de Kenwood Chef KVC3110S haal je een veelzijdige keukenhulp in huis die al je mix- en kneedwerk moeiteloos aankan. Of je nu een smoothie wilt maken, deeg wilt kneden of beslag wilt mixen, deze keukenmixer biedt je alle mogelijkheden. Dankzij het krachtige vermogen en de verschillende opzetstukken kun je met gemak de meest uiteenlopende gere.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde blenderaccessoire mix je ook groenten en fruit tot een smoothie. Dankzij de krachtige motor kneed je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg. Je kunt de snelheid precies afstemmen op de bereiding met de traploos instelbare snelheid.

Minpunten
  • Je hebt een extra maatbeker nodig om vloeistoffen af te meten, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft.

Veelgestelde vragen over Kenwood Chef KVC3110S

Kenwood Chef KVC3110S kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 30 cm
Breedte: 38 cm
Diepte: 28 cm
Inhoud: 4,6 l

Kenwood Chef KVC3110S is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Chef KVC3110S is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Chef KVC3110S:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Chef KVC3110S voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.