1. Kenwood
  2. Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal

Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal.

Specificaties Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

6,7 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, K-klopper, Kneedhaak

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 38,5 cm

Hoogte: 34,5 cm

Diepte: 28 cm

Omschrijving van Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal

Met de Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal wordt het afwegen van ingrediënten een fluitje van een cent, dankzij de handige meegeleverde keukenweegschaal. In de royale mengkom van maar liefst 6,7 liter kun je grote hoeveelheden deeg of beslag bereiden. Deze krachtpatser is perfect geschikt voor het langdurig kneden van zware deegsoorten, zoals brooddeeg of pizzadeeg. De stevige, aluminium behuizing en de antislipvoetjes zorgen ervoor dat de keukenmixer stevig op je aanrecht blijft staan, zelfs tijdens het intensieve kneden. Bij de Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal worden ook de nodige basis opzetstukken meegeleverd, namelijk een menghaak, kneedhaak en klopgarde. Hiermee kun je eindeloos variëren in je bereidingen. Het antispatdeksel is een handige toevoeging die ervoor zorgt dat er geen slagroomspetters door je keuken vliegen terwijl je aan het kloppen bent. Met deze veelzijdige keukenmachine ben je verzekerd van perfecte resultaten en maak je in een handomdraai de meest heerlijke creaties.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde keukenweegschaal kun je eenvoudig ingrediënten afwegen. Je kunt zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, gemakkelijk kneden vanwege het krachtige vermogen. Met de traploze snelheid kun je deze keukenmixer zeer nauwkeurig instellen.

Minpunten
  • Bij je aankoop worden er geen extra accessoires geleverd waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal

Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 34,5 cm
Breedte: 38,5 cm
Diepte: 28 cm
Inhoud: 6,7 l

Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal:

Garde, K-klopper, Kneedhaak

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Chef XL KVL4100 + Weegschaal voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.