1. Kenwood
  2. Kenwood kMix KMX760CH

Kenwood kMix KMX760CH

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood kMix KMX760CH verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood kMix KMX760CH.

Specificaties Kenwood kMix KMX760CH

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

5 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX760CH

Met de Kenwood kMix KMX760CH kan je niet alleen eenvoudig deeg kneden, maar ook zwaarder deeg zonder enige moeite. Of je nu je eigen brood- of pizzadeeg wilt maken, deze keukenmixer is er klaar voor. Het apparaat is volledig gemaakt van duurzaam roestvrij staal, waardoor het stevigheid en betrouwbaarheid uitstraalt. Het handvat aan de mengkom maakt het gemakkelijk om de kom te verplaatsen, zodat je geen zorgen hoeft te maken dat het beslag uit je handen glipt. Daarnaast heeft deze keukenmixer een handige vulopening in de antispatdeksel, waardoor je ingrediënten kunt toevoegen terwijl je aan het mixen bent. Dit is vooral handig bij het opkloppen van eiwitten, waarbij je geleidelijk suiker kunt toevoegen. Met een inhoud van 5 liter kan je genoeg beslag maken voor 2 taarten tegelijkertijd. En het beste van alles is dat je de losse onderdelen na gebruik gewoon in de vaatwasser kunt reinigen, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is. Maak kennis met de Kenwood kMix KMX760CH en ontdek een nieuwe wereld van gemak en veelzijdigheid in jouw keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de sterke capaciteit kneed je moeiteloos zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg. Je stemt de snelheid nauwkeurig af op de bereiding met de traploos instelbare snelheid. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, waardoor je in één keer genoeg beslag maakt voor 2 cakes.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen na elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX760CH

Kenwood kMix KMX760CH kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46 cm
Breedte: 29,5 cm
Diepte: 44,5 cm
Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX760CH is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX760CH is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX760CH:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX760CH voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.