1. Kenwood
  2. Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL.

Specificaties Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1500 W

Bereidingsfuncties

 

Braden, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Stomen, Warmhouden

Inhoud

 

6,7 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 20 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 38,8 cm

Omschrijving van Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

De Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL is de ultieme keukenmachine die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met deze machine kun je niet alleen mixen en kneden, maar ook daadwerkelijk gerechten bereiden. De inductieplaat zorgt ervoor dat je de kom kunt verwarmen van 20 tot 180 graden, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je favoriete gerechten te maken. Met de Kenwood World App heb je toegang tot een uitgebreide collectie recepten die je stap voor stap begeleiden bij het bereiden van heerlijke gerechten met behulp van de keukenmachine. Je kunt een recept selecteren en de instructies direct naar de machine sturen. Daarnaast is het ook mogelijk om de ingrediënten direct in de kom af te wegen met de geïntegreerde weegschaal. Deze weegschaal werkt ook perfect met de meegeleverde accessoires. Het bedienen van de machine is eenvoudig en intuïtief dankzij het touchscreen. Je kunt de timer, temperatuur en voorgeprogrammeerde functies eenvoudig instellen en aanpassen naar jouw wensen. Met de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL wordt koken een ware plezierige ervaring, waarbij je de meest heerlijke gerechten kunt creëren met gemak en precisie.

Pluspunten
  • Met behulp van de inductiekookplaat bereid je gerechten in de machine, zoals bijvoorbeeld een roerbakgerecht. Het touchscreen display met vooraf ingestelde functies is gemakkelijk te bedienen. Dankzij zijn hoge vermogen kan je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,8 cm
Breedte: 20 cm
Diepte: 38,8 cm
Inhoud: 6,7 l

Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL is een Keukenmixer met een vermogen van 1500 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Braden, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Stomen, Warmhouden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.