1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

500 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

6,9 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 28,7 cm

Hoogte: 41,9 cm

Diepte: 37,1 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood is een absolute krachtpatser die een stevige plek verdient op jouw aanrecht. Met een vermogen van maar liefst 500 watt is deze mixer perfect geschikt om moeiteloos en snel zwaar brooddeeg te kneden. Maar dat is niet alles, want naast de kneedhaak ontvang je ook een draadgarde en een platte menghaak. Hiermee mix je moeiteloos beslag en luchtige bereidingen zoals eiwit of room in de ruime mengkom. Met een inhoud van maar liefst 6,9 liter bereid je in één keer een grote hoeveelheid beslag of deeg. De mengkom is voorzien van een handig antispatdeksel en is eenvoudig in hoogte verstelbaar met behulp van een hendel. Hierdoor worden alle ingrediënten perfect gemengd tot aan de rand van de kom. Bovendien maakt dit het ook gemakkelijk om de bereiding uit de kom te halen. Met zijn opvallende keizerrode kleur is deze mixer niet alleen een krachtige keukenpartner, maar ook een echte eyecatcher in jouw keuken. Of je nu een enthousiaste thuisbakker bent of een professionele chef-kok, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood ben je verzekerd van kwaliteit en gemak tijdens het bereiden van al jouw favoriete gerechten.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg gedurende lange tijd. De mengkom heeft een capaciteit van 6,9 liter, zodat je in één keer beslag kunt maken voor 3 cakes. Met de 10 snelheden kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan je bereiding.

Minpunten
  • Om vloeistoffen af te meten heb je een extra maatbeker nodig, aangezien de mengkom geen maataanduiding heeft.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 41,9 cm
Breedte: 28,7 cm
Diepte: 37,1 cm
Inhoud: 6,9 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood is een Keukenmixer met een vermogen van 500 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.