1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood

KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

650 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

4 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 30,4 cm

Hoogte: 45,7 cm

Diepte: 24,8 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood is een indrukwekkende keukenmachine gemaakt van stevig gegoten metaal. Deze foodprocessor is niet alleen duurzaam, maar ook uiterst stabiel, waardoor je hem met vertrouwen kunt gebruiken voor al je culinaire avonturen. Bij de aankoop van deze foodprocessor ontvang je niet één, maar drie verschillende mengkommen: een 4 liter, 2,4 liter en 1 liter kom die naadloos in elkaar passen. Met de handige 3-delige toevoerbuis hoef je je geen zorgen te maken over het snijden van groenten en fruit. De toevoerbuis is ontworpen om aardappelen, courgettes en wortels in hun geheel te kunnen snijden. Bovendien kun je de snijschijf eenvoudig aanpassen, zodat je kunt kiezen tussen 1 en 6 millimeter dikte van je gesneden ingrediënten. Maar dat is niet alles! Deze foodprocessor wordt geleverd met een blokjeskit, waarmee je snel en gemakkelijk blokjes kunt maken van groenten, fruit of kaas. Naast het snijden en blokjes maken, kun je met deze KitchenAid Artisan Foodprocessor ook moeiteloos raspen. De omkeerbare raspschijf is perfect voor zowel fijne als grove stukken, terwijl de speciale raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade zorgt dat je altijd het gewenste resultaat krijgt. En als kers op de taart, kun je met de bijgeleverde frietenschijf binnen enkele.

Pluspunten
  • Bij deze voedselverwerker zit ook een citruspers en een blokjeskit voor het snijden van blokjes groenten of fruit. Dankzij de metalen behuizing is deze voedselverwerker steviger en gaat langer mee. Deze voedselverwerker heeft 3 mengkommen van 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • In deze foodprocessor ontbreekt een opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood

KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 45,7 cm
Breedte: 30,4 cm
Diepte: 24,8 cm
Inhoud: 4 l

KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.