1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Groen

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha maak je moeiteloos de meest heerlijke deeg- en beslagcreaties. Deze krachtige keukenmixer, met een vermogen van 300 watt, heeft een slim ontwerp waarbij de motor zich in de kop bevindt. Hierdoor kan hij moeiteloos zelfs het zwaarste brooddeeg aan, zonder energieverlies tussen de menghaak en de motor. De kop van de KitchenAid is bovendien kantelbaar, waardoor je de deeghaken moeiteloos kunt verwisselen. Dankzij de meegeleverde 2 mengkommen hoef je tussendoor niet af te wassen en met het handige antispatdeksel blijft je aanrecht vrij van beslagspetters. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken beschikbaar die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Of je nu wilt hakken, snijden, malen of persen, de KitchenAid Artisan Mixer staat voor je klaar. Met zijn stijlvolle Matcha kleur voegt hij bovendien een vleugje elegantie toe aan elke keuken. Kortom, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha haal je een krachtige en veelzijdige keukenhulp in huis die.

Pluspunten
  • Met zijn directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen moeiteloos zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. De stevige en duurzame metalen behuizing van de keukenmixer zorgt voor een langdurige levensduur.

Minpunten
  • Bij aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha is gemaakt van Metaal en is Groen van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.