1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit.

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

650 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

4 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Crème

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 30,4 cm

Hoogte: 45,7 cm

Diepte: 24,8 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

Deze KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit is niet alleen een prachtige toevoeging aan je keuken, maar ook een krachtige en betrouwbare keukenhulp. Gemaakt van stevig gegoten metaal, is deze foodprocessor duurzaam en stabiel. Met de meegeleverde mengkommen van 4 liter, 2,4 liter en 1 liter, die perfect in elkaar passen, heb je altijd de juiste maat voor je recepten. Met de handige 3-delige toevoerbuis hoef je je groenten en fruit niet meer te snijden voordat je ze in de processor doet. Dit bespaart je veel tijd en moeite. Daarnaast is de snijschijf gemakkelijk verstelbaar, zodat je de gewenste dikte van 1 tot 6 millimeter kunt snijden. Met de bijgeleverde blokjeskit maak je eenvoudig blokjes van groenten, fruit of kaas. Raspen wordt een fluitje van een cent met de omkeerbare raspschijf, die zowel fijne als grove stukken kan raspen. Daarnaast is er een speciale raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade. En als je zin hebt in zelfgemaakte frietjes, gebruik dan de frietenschijf om in een handomdraai perfecte frieten te maken. De citruspers en eierklopper zijn ook inbegrepen als standaard accessoires, zodat je nog meer mogelijkheden hebt met deze veelzijdige foodprocessor. En geen zorgen over het opbergen van al deze accessoires, want je krijgt een handige.

Pluspunten
  • Bij deze voedselverwerker zit ook een citroenpers en een blokjeskit om blokjes groenten of fruit te snijden. Dankzij de metalen behuizing is deze voedselverwerker steviger en gaat langer mee. Deze voedselverwerker heeft 3 mengkommen van 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • Deze foodprocessor heeft geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 45,7 cm
Breedte: 30,4 cm
Diepte: 24,8 cm
Inhoud: 4 l

KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit is gemaakt van Metaal en is Crème van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines