1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

650 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

4 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 30,4 cm

Hoogte: 45,7 cm

Diepte: 24,8 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

Deze KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is een stevige en duurzame keukenhulp gemaakt van gegoten metaal. De foodprocessor wordt geleverd met drie mengkommen van verschillende formaten (4 liter, 2,4 liter en 1 liter) die gemakkelijk in elkaar passen. Met de 3-delige toevoerbuis kun je hele aardappelen, courgettes en wortels snijden, terwijl je met de verstelbare snijschijf moeiteloos tussen 1 en 6 millimeter dikte kunt snijden. Deze foodprocessor wordt geleverd met handige accessoires die het bereiden van maaltijden nog gemakkelijker maken. Met de blokjeskit kun je snel en eenvoudig groenten, fruit of kaas in blokjes snijden. Dankzij de omkeerbare raspschijf kun je met gemak fijne en grove stukken raspen, terwijl de speciale raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade zorgt voor perfecte resultaten. Met de frietenschijf maak je in een handomdraai zelfgemaakte frieten, precies naar jouw smaak. Naast al deze handige functies, wordt de KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood geleverd met een citruspers en een eierklopper als standaard accessoires. En maak je geen zorgen over het opbergen van al deze accessoires, want je ontvangt ook een handige opbergbox waarin je alles netjes kunt bewaren. Met deze veelzijdige en praktische foodprocessor wordt koken en bakken een waar genot.

Pluspunten
  • Bij deze voedselverwerker is ook een citruspers en een blokjeskit inbegrepen voor het snijden van blokjes groenten of fruit. Dankzij de metalen behuizing is deze voedselverwerker steviger en gaat langer mee. Deze voedselverwerker heeft 3 mengkommen van 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • Deze foodprocessor heeft geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood

KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 45,7 cm
Breedte: 30,4 cm
Diepte: 24,8 cm
Inhoud: 4 l

KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.