1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart

KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart.

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

650 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

4 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 30,4 cm

Hoogte: 45,7 cm

Diepte: 24,8 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart is een krachtige en betrouwbare keukenmachine gemaakt van stevig gegoten metaal. Deze foodprocessor wordt geleverd met drie mengkommen van verschillende groottes - 4 liter, 2,4 liter en 1 liter - die perfect in elkaar passen. Met de handige 3-delige toevoerbuis kun je moeiteloos hele aardappelen, courgettes en wortels snijden, terwijl de snijschijf gemakkelijk verstelbaar is, zodat je kunt kiezen tussen plakjes van 1 tot 6 millimeter dik. Met de bijgeleverde blokjeskit kun je snel en eenvoudig blokjes snijden van groenten, fruit of kaas. Het raspen van ingrediënten wordt een fluitje van een cent dankzij de omkeerbare raspschijf, waarmee je zowel fijne als grove stukken kunt raspen, en de speciale raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade. En als je zin hebt in zelfgemaakte frietjes, dan is de frietenschijf de perfecte toevoeging aan deze foodprocessor. Naast al deze geweldige functies worden er ook een citruspers en een eierklopper meegeleverd als standaard accessoires. En maak je geen zorgen over de opbergmogelijkheden, want je ontvangt ook een handige opbergbox waarin je alle accessoires netjes kunt bewaren. Met de KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart haal je een onmisbaar keukenapparaat in huis dat je helpt bij al.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een citruspers en een blokjeskit inbegrepen om blokjes groenten of fruit te snijden. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor robuuster en gaat langer mee. Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • Deze foodprocessor heeft geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart

KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 45,7 cm
Breedte: 30,4 cm
Diepte: 24,8 cm
Inhoud: 4 l

KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines