1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

1,9 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider heb je alles wat je nodig hebt om je eigen heerlijke roomijs te maken. Deze veelzijdige keukenmixer biedt niet alleen de mogelijkheid om je favoriete ijscreaties te bereiden, maar is ook perfect voor het kneden van zwaar deeg. Met zijn krachtige directe aandrijving heeft hij minder vermogen nodig en kan hij zelfs de meest veeleisende deegsoorten aan. De mixer wordt geleverd met een handige ijsbereider, wat betekent dat je geen aparte ijsmachine meer nodig hebt. Dit bespaart niet alleen ruimte in je keuken, maar stelt je ook in staat om het ijs precies naar jouw smaak te maken. Of je nu van klassieke vanille houdt of wilt experimenteren met gedurfde smaakcombinaties, met deze KitchenAid Artisan Mixer kun je je creativiteit de vrije loop laten. De mengkom van 4,8 liter is ruim genoeg om in één keer beslag te maken voor 1,5 taart, waardoor je efficiënt kunt werken. Bovendien is de mengkom voorzien van een handige handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt vastpakken en op de mixer kunt bevestigen. Met zijn elegante amandelwitte kleur voegt deze KitchenAid Artisan Mixer ook nog eens een vleugje stijl toe aan je keuken. Kortom, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider haal je een veel.

Pluspunten
  • Je kunt zelf ijs maken, of het nu roomijs of sorbetijs is, met behulp van de inbegrepen ijsmachine. Dankzij de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs zwaar deeg met weinig vermogen. Met de handgreep op de kom kun je de mengkom met één hand vasthouden.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 1,9 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit + IJsbereider voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.