1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood breng je jouw bakcreaties naar een hoger niveau. Deze keukenmixer maakt het maken van deeg en beslag een fluitje van een cent. Dankzij zijn indrukwekkende vermogen van 300 watt en de innovatieve motor in de kop, kan deze mixer moeiteloos zwaar brooddeeg aan. Geen energie gaat verloren tussen de menghaak en de motor, waardoor je met minimale inspanning perfect deeg en beslag kunt maken. De kop van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood is kantelbaar, waardoor het verwisselen van de deeghaken een eitje is. Je hoeft dus niet langer te worstelen met lastige bevestigingen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens twee mengkommen meegeleverd. Zo hoef je niet tussendoor af te wassen en kun je eenvoudig verschillende ingrediënten mixen. Het antispatdeksel zorgt ervoor dat je aanrecht vrij blijft van beslagspetters, zodat je na het bakken niet met een rommelige keuken achterblijft. En dat is nog niet alles! Wil je jouw KitchenAid Artisan Mixer verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar die je eenvoudig op het aansluitpunt aan de voorzijde kunt bevestigen. Zo kun je jouw mixer transformeren tot een ware alleskunner in de keuken. Van pasta maken tot groenten snijden, met de.

Pluspunten
  • Met een directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen moeiteloos zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder tussendoor af te wassen. De keukenmixer is stevig en duurzaam dankzij de metalen behuizing.

Minpunten
  • Bijgeleverde accessoires om verschillende bereidingen mee te maken, ontbreken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines