1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood

KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood.

Specificaties KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

400 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 22,2 cm

Hoogte: 46,4 cm

Diepte: 22,2 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood

Met de KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood kun je moeiteloos hakken, snijden en kneden, zelfs in grote hoeveelheden. Deze foodprocessor is perfect voor het bereiden van maaltijden voor 3 personen, dankzij de ruime mengkom van 3,1 liter. Met zijn krachtige motor van 400 watt en duurzame messen is deze foodprocessor geschikt voor allerlei soorten ingrediënten. Of je nu groenten, fruit of noten wilt verwerken, deze foodprocessor kan het allemaal aan. Wat deze KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood echt speciaal maakt, is de traploos instelbare snelheid. Hiermee kun je zelf de gewenste snelheid bepalen, zodat je altijd de perfecte textuur kunt bereiken. Bovendien is deze foodprocessor uitgerust met een multifunctioneel mes, waarmee je zelfs harde ingrediënten zoals noten kunt pureren. Het deegmes is ideaal voor het snel kneden van gistdeeg, waardoor je in een handomdraai heerlijk vers brood kunt maken. Met de meegeleverde snijkit kun je zachte groenten en aardappelen moeiteloos omtoveren tot perfect gesneden blokjes. En wanneer je klaar bent met het bereiden van je maaltijd, kun je de overtollige ingrediënten eenvoudig bewaren in de koelkast met behulp van de deksel op de mengkom. Bovendien kun je de accessoires netjes opbergen in het handige opbergvak, waardoor je ruimte bespaart.

Pluspunten
  • De foodprocessor is instelbaar zonder trappen, zodat je de snelheid nauwkeurig kunt aanpassen aan de bereiding. Je kunt ingrediënten snijden in verschillende diktes. Je kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in het opbergvak van de mengkom.

Minpunten
  • Je snijdt en hakt enkel zachte of kleine stukken groenten en fruit.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood

KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 46,4 cm
Breedte: 22,2 cm
Diepte: 22,2 cm
Inhoud: 3 l

KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood is een Foodprocessor met een vermogen van 400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood is gemaakt van Kunststof en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines