1. KitchenAid
  2. KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom

KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom.

Specificaties KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

275 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken

Inhoud

 

4,3 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom

Maak kennis met de KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom, de perfecte keukenhulp voor het bereiden van meerdere gerechten zonder tussendoor af te wassen. Deze set wordt geleverd met een extra mengkom van keramiek, waardoor deze geschikt is voor gebruik in de magnetron, oven en vriezer. Met deze krachtige machine bereid je taarten, cakes of koekjes sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. De mixer kan moeiteloos beslag mixen en licht deeg kneden, dankzij de directe aandrijving van de motor. Hierdoor is er minder vermogen nodig om dezelfde kracht te leveren. De mengkom heeft een inhoud van 4,3 liter, waarmee je beslag kunt maken voor 2 kleine taarten of een prachtige stapeltaart. Wil je naast kneden, kloppen en mixen ook andere heerlijke lekkernijen bereiden met deze KitchenAid? Dan kun je de set uitbreiden met verschillende opzetstukken, zoals een handige pastarollerset of een verfrissende sapcentrifuge. Met de KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom heb je alles wat je nodig hebt om jouw culinaire creativiteit de vrije loop te laten en de meest verrukkelijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Met de extra mengkom bereid je moeiteloos meerdere bereidingen na elkaar, zonder de noodzaak om tussendoor af te wassen. Dankzij de directe aandrijving heeft de keukenmixer weinig vermogen nodig om stevig deeg te kneden. Je kunt de snelheid nauwkeurig instellen met de 10 standen.

Minpunten
  • Bij de keukenmixer zijn geen extra opzetstukken inbegrepen om verschillende bereidingen te maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom

KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,3 l

KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom is een Keukenmixer met een vermogen van 275 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom:

Garde, Kneedhaak, Menghaak

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Classic 5K45SSEBM Matzwart + Extra mengkom voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.