1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Oranje

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey maak jij met gemak de lekkerste deegsels en beslagen, zonder al te veel moeite. Deze krachtige keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen van 300 watt, maar het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de motor zich in de kop bevindt. Hierdoor gaat er geen energie verloren tussen de menghaak en de motor, waardoor hij zelfs het zwaarste brooddeeg zonder enige moeite aankan. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het verwisselen van de deeghaken een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met ingewikkelde handelingen, maar gewoon eenvoudig en snel wisselen tussen verschillende recepten. En met de twee meegeleverde mengkommen hoef je niet tussendoor af te wassen, waardoor je nog meer tijd bespaart. Bovendien voorkomt het antispatdeksel dat je aanrecht vol komt te liggen met beslagspetters, zodat je keuken altijd schoon en opgeruimd blijft. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar, die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde. Zo kun je jouw mixer transformeren tot een multifunctioneel keukenapparaat dat aan al jouw culinaire wensen voldoet. Of je nu wilt hakken, raspen, malen of persen, met de vele opzet.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je achter elkaar meerdere bereidingen maken, zonder tussendoor af te wassen. De keukenmixer is stevig en duurzaam dankzij de metalen behuizing.

Minpunten
  • Bij je aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey is gemaakt van Metaal en is Oranje van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEHY Honey voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines