1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

250 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,1 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

Met de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart hoef je niet alleen te hakken, snijden en raspen, maar kun je ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is perfect voor het fijnhakken van een uitje of het bereiden van een heerlijke dipsaus. Naast de standaard accessoires, zoals de messen en snijschijven, ontvang je ook een handige julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten in dunne reepjes snijden, terwijl je met het klopaccessoire room kunt opkloppen tot zelfgemaakte boter. Deze KitchenAid foodprocessor is voorzien van 3 knoppen aan de voorkant, waarmee je gemakkelijk de gewenste snelheid kunt instellen. Na gebruik kun je jouw bereiding eenvoudig bewaren in de koelkast dankzij de handige deksel. De losse onderdelen van de foodprocessor zijn vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. En als je klaar bent, berg je alles netjes op in de mengkom, zodat je alle onderdelen bij elkaar houdt en gemakkelijk kunt terugvinden. Met de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart haal je een veelzijdige en handige keukenhulp in huis.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een julienneschijf en een gardeaccessoire inbegrepen. De pulsestand zorgt voor een korte, krachtige impuls om harde ingrediënten gemakkelijk te verpulveren. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Deze foodprocessor is alleen geschikt voor 2 personen vanwege de kleine inhoud van 2,1 liter.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart

KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 39 cm
Breedte: 19,5 cm
Diepte: 19,5 cm
Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines