1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in de kleur Contour Zilver maak je moeiteloos de lekkerste deeg en beslag. Deze keukenmixer is een ware krachtpatser met een vermogen van 300 watt, maar wat hem echt bijzonder maakt, is de motor die zich in de kop bevindt. Hierdoor kan hij zonder enige moeite zelfs het zwaarste brooddeeg aan, zonder dat er energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. Bovendien is de kop van de KitchenAid kantelbaar, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. Zo kun je moeiteloos switchen tussen verschillende soorten deeg en beslag. Bij de KitchenAid Artisan Mixer worden maar liefst 2 mengkommen meegeleverd, zodat je niet tussendoor hoeft af te wassen. En dankzij het handige antispatdeksel blijft je aanrecht vrij van beslagspetters. Maar dat is nog niet alles! Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Dan heb je geluk, want er is een groot assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar. Deze kun je eenvoudig bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je met gemak je eigen pasta maken, groenten snijden of zelfs ijs draaien. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver haal je niet alleen een krachtige keukenmixer in huis, maar ook een wereld aan mogelijkheden om je culinaire creativiteit hele.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kan je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. De keukenmixer is stevig en duurzaam dankzij de metalen behuizing.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.