1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart bereid je moeiteloos de meest heerlijke deeg- en beslagcreaties. Deze krachtige keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen van 300 watt, waarbij de motor zich bevindt in de kop. Hierdoor kan hij zonder enige moeite zwaar brooddeeg aan, zonder dat er energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. Het unieke kantelbare ontwerp van de KitchenAid maakt het eenvoudig om de deeghaken te verwisselen. Bovendien worden er 2 mengkommen meegeleverd, zodat je niet tussendoor hoeft af te wassen. Daarnaast voorkomt het handige antispatdeksel dat je aanrecht bedekt is met beslagspetters. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment opzetstukken verkrijgbaar die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde. Denk bijvoorbeeld aan een pastamaker, een vleesmolen of een groentesnijder. Hiermee kun je jouw creativiteit in de keuken naar een geheel nieuw niveau tillen. Of je nu een ervaren chef-kok bent of een gepassioneerde thuisbakker, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart wordt koken en bakken een waar genot. Laat je inspireren en creëer de meest verrukkelijke culinaire meesterwerken.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines