1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

250 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,1 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

Met de KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is een handige toevoeging aan je keuken, waarmee je bijvoorbeeld gemakkelijk een uitje fijnhakt of een heerlijke dipsaus maakt. Daarnaast ontvang je extra accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf, waarmee je ingrediënten in dunne reepjes kunt snijden en room kunt kloppen tot zelfgemaakte boter. De KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver is eenvoudig te bedienen via de 3 knoppen aan de voorkant, waarmee je gemakkelijk de juiste snelheid kunt selecteren. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser en opbergen in de mengkom. Dankzij de handige deksel kun je jouw bereiding ook bewaren in de koelkast. Zo blijven alle onderdelen netjes bij elkaar en ben je altijd klaar voor de volgende culinaire creatie.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor zijn ook een julienneschijf en een garde accessoire inbegrepen. De pulsestand zorgt voor een korte, krachtige stoot om harde ingrediënten gemakkelijk te vermalen. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Deze foodprocessor is slechts geschikt voor 2 personen vanwege de kleine inhoud van 2,1 liter.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 39 cm
Breedte: 19,5 cm
Diepte: 19,5 cm
Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver is gemaakt van Kunststof en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.