KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

1,9 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider ben jij de meester van je eigen ijscreaties. Geen zin in standaard smaken uit de supermarkt? Geen probleem! Met deze mixer maak je ijs helemaal naar jouw eigen smaak en verras je jezelf en je gasten met heerlijke, zelfgemaakte desserts. Deze keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen dankzij de directe aandrijvingstechnologie. Hierdoor heb je minder kracht nodig om je ingrediënten te mengen, wat niet alleen energiezuinig is, maar ook zorgt voor een moeiteloze kookervaring. Maak je geen zorgen over het kneden van zwaar deeg, want met deze mixer is het een fluitje van een cent. Van pizzadeeg tot brooddeeg, alles wordt perfect gemengd en gekneed. De mengkom van 4,8 liter is groot genoeg om in één keer beslag te maken voor maar liefst 1,5 taart. Geen gedoe meer met meerdere porties maken en schoonmaken tussen het bakken door. Bovendien heeft de mengkom een handige handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt vastpakken en bevestigen op de mixer. Zo wordt het bereiden van je favoriete gerechten nog gemakkelijker en efficiënter. Kortom, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider geniet je van een krachtige en veelzijdige keukenhulp die jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Je maakt zelf sorbetijs met behulp van de bijgeleverde ijsmachine. De keukenmixer kneedt ook zwaar deeg met weinig vermogen vanwege de directe aandrijving. Met de handgreep op de kom kun je de mengkom met één hand vastpakken.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 1,9 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider is gemaakt van Kunststof en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + IJsbereider voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.