1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Geel

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in de kleur pastelgeel wordt het bereiden van deeg en beslag een fluitje van een cent. Deze krachtige keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen van 300 watt, maar wat hem echt uniek maakt is dat de motor zich in de kop bevindt. Hierdoor gaat er geen energie verloren tussen de menghaak en de motor, waardoor hij zelfs zwaar brooddeeg met gemak aan kan. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het eenvoudig om de deeghaken te verwisselen, zodat je moeiteloos kunt wisselen tussen verschillende soorten deeg. En het wordt nog beter: bij deze mixer worden maar liefst 2 mengkommen meegeleverd, waardoor je tussendoor niet hoeft af te wassen. En dankzij het antispatdeksel blijft je aanrecht vrij van beslagspetters. Maar dat is nog niet alles! Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar, die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je bijvoorbeeld pasta maken, groenten snijden of verse sappen persen. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in pastelgeel haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige keukenhulp in huis, maar ook een prachtige eyecatcher voor in je keuken.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg kneden. Met de extra mengkom kun je achter elkaar meerdere bereidingen maken zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel is gemaakt van Metaal en is Geel van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pastelgeel voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines