1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart

KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EBM in mat zwart is een absolute must-have voor elke keukenliefhebber. Met zijn directe aandrijving van de motor is deze mixer niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig. Of je nu taarten, cakes, pizza's of brood wilt maken, deze mixer kan het allemaal aan. Het krachtige vermogen zorgt ervoor dat zelfs het zwaarste deeg moeiteloos wordt gekneed. Deze KitchenAid mixer wordt geleverd met een handige mengkom van 4,8 liter, waarin je in één keer genoeg beslag kunt maken voor 1,5 taart. De mengkom is voorzien van een handgreep, waardoor je hem makkelijk kunt vastpakken en op de mixer kunt bevestigen. Daarnaast wordt deze mixer geleverd met een deeghaak en een platte menghaak. Met de deeghaak kneed je moeiteloos alle soorten deeg, terwijl je met de platte menghaak zelfs het zwaarste deeg kunt mixen. Maar deze mixer is niet alleen geschikt voor het maken van deeg, je kunt er ook slagroom mee kloppen. Hiervoor gebruik je de handige draadgardes die bij de mixer worden geleverd. Kortom, met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EBM in mat zwart haal je een veelzijdige en krachtige keukenhulp in huis die je helpt bij al je culinaire avonturen.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs zwaar deeg met weinig vermogen. Dankzij de handgreep op de kom kun je de mengkom met één hand vastpakken. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom bijgevoegd waar je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar mee kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart

KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KSM125EBM Mat Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.