1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Blauw

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in de prachtige kleur Velvet Blauw, wordt het maken van deeg en beslag een fluitje van een cent. Deze indrukwekkende keukenmixer heeft een krachtige motor van 300 watt, die zich bevindt in de kop van de mixer. Hierdoor kan hij moeiteloos zwaar brooddeeg aan, zonder dat er energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. Handig toch? Daarnaast heeft de kop van de mixer een kantelfunctie, waardoor je de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. Zo kun je moeiteloos switchen tussen verschillende recepten. Maar dat is nog niet alles! Deze KitchenAid mixer wordt geleverd met maar liefst 2 mengkommen, waardoor je niet tussendoor hoeft af te wassen. Ideaal voor de drukke koks onder ons. En als kers op de taart is er ook nog een antispatdeksel inbegrepen, zodat je aanrecht vrij blijft van beslagspetters. Zo kun je met volle focus genieten van het mixen en bakken. En wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een breed assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar, die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Zo kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de meest verrukkelijke gerechten en desserts creëren.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Dankzij de extra kom kan je meerdere recepten achter elkaar bereiden, zonder tussendoor af te wassen. De metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer stevig en langdurig is.

Minpunten
  • Bijgeleverde extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken zijn niet inbegrepen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw is gemaakt van Metaal en is Blauw van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines