1. KitchenAid
  2. KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

250 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

2,1 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Groen

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

Met de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is perfect voor het fijnhakken van een uitje of het maken van heerlijke dipsauzen. Bij de aankoop van deze foodprocessor ontvang je ook extra accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten in dunne reepjes snijden, terwijl je met het garde accessoire room kunt kloppen tot zelfgemaakte boter. De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache is voorzien van 3 knoppen aan de voorkant, waarmee je gemakkelijk de juiste snelheid kunt kiezen. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dankzij de handige deksel kun je jouw bereiding ook gemakkelijk in de koelkast bewaren. Bovendien kun je alle onderdelen netjes opbergen in de mengkom, zodat je alles bij elkaar houdt en het keukenblad opgeruimd blijft. Met de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke foodprocessor in huis, die je helpt bij al je culinaire avonturen.

Pluspunten
  • Bij deze voedselverwerker wordt ook een julienneschijf en een garde accessoire meegeleverd. De pulsstapel biedt een kortstondige, extra kracht om harde ingrediënten gemakkelijk te vermalen. Je kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in de mengkom van de voedselverwerker.

Minpunten
  • Deze foodprocessor is alleen geschikt voor 2 personen vanwege de kleine inhoud van 2,1 liter.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache

KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 39 cm
Breedte: 19,5 cm
Diepte: 19,5 cm
Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache is gemaakt van Kunststof en is Groen van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache:

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.