1. KitchenAid
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

300 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Metaal

Kleur

 

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in de prachtige kleur Tingrijs maak je moeiteloos heerlijke deegsels en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar wat hem echt uniek maakt, is de motor die zich in de kop bevindt. Hierdoor kan de mixer zonder enige moeite zelfs het zwaarste brooddeeg aan, want er gaat geen energie verloren tussen de menghaak en de motor. Het kantelbare ontwerp van de kop van de KitchenAid maakt het eenvoudig om de deeghaken te verwisselen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens 2 mengkommen meegeleverd, zodat je niet tussendoor hoeft af te wassen. Bovendien voorkomt het handige antispatdeksel dat je aanrecht vol komt te liggen met beslagspetters. Wil je nog meer mogelijkheden ontdekken met je KitchenAid Artisan? Geen probleem! Er is een breed scala aan opzetstukken verkrijgbaar die je kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde. Hiermee kun je je creativiteit de vrije loop laten en de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Maak indruk op je vrienden en familie met zelfgemaakte pasta, ijs, gehakt of zelfs verse sappen. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS is niets te gek! Dus waar wacht je nog op? Haal deze veelzijdige en krachtige keukenmixer vandaag nog in huis en.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. De metalen behuizing zorgt voor stevigheid en duurzaamheid van de keukenmixer.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 36 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 37 cm
Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines